FIGYELMEZTETÉS! Ha Ön, vagy valaki, aki közel áll Önhöz, fülzúgástól (tinnitustól) szenved, ez lesz a legfontosabb levél, melyet valaha is olvasott...

Az orvostudományi kutató, táplálék-specialista és egészségügyi tanácsadó, aki maga is tinnitustól szenvedett, megmutatja:
 • hogy szabadulhat meg a tinnitustól 2 hónap alatt,
 • hogy juthat jelentős megkönnyebbüléshez 7 napon belül!
 • hogy szüntetheti meg a szimptómákat, melyek tinnitushoz vezetnek: enyhe halláskárosodás, fülfájás, szédülés
 • hogy állíthatja meg és szüntetheti meg egyszer s mindenkorra a kellemetlen csengést, búgást, morajlást, sípolást
 • hogy egyenlítheti ki energiaszintjét, és ezzel hogy növelheti jelentősen életminőségét... Garantáltan!

Fedezze fel, hogyan gyógyította ki önmagát a súlyos, 14 évig tartó tinnitusból, és hogyan tanította meg férfiak és nők ezreinek a világon, milyen módon szabadulhatnak meg a fülzúgástól:

 • Gyógyszerek használata nélkül
 • Audioterápia vagy pszichiátriai kezelés nélkül
 • Kockázatos operáció nélkül
 • Hatékony objektív és szubjektív, szaggatott vagy tartós fülzúgás (tinnitus) esetén is
 • Gyorsabban, mint hinnék!

Thomas Coleman – táplálék-specialista, egészségügyi tanácsadó, orvostudományi kutató és szerző – a következőről tájékoztatja Önöket:

Tisztelt tinnitusban szenvedő betegek,

Éppen felfedezni készülnek azt, ami a tinnitus legjobb eddig kifejlesztett gyógymódja lehet. Ez ugyanaz a rendszer, melyet olyan férfiak és nők ezrei, mint Ön, felhasználtak arra, hogy tartósan kigyógyuljanak a tinnitusból, és megszabaduljanak a fülzúgástól.

A nevem Thomas Coleman, és az utóbbi 14 év kísérletekből, tévedésekből és kísérletezésekből álló hosszú folyamata alatt kifejlesztettem egy biztonságos, klinikai kísérletekkel alátámasztott rendszert, melyet 45000 óra intenzív orvostudományi kutatás támaszt alá a tinnitus tartós megszüntetésére. Ez egy nagyon értékes, egészen egyedülálló és valóban hatékony rendszer a tinnitus gyógyítására, melynek létezéséről csak kevés ember tud.

Szenved-e Ön az alábbi érzelmi vagy fizikai tünetek valamelyikétől?

 • Időnkénti vagy tartós fülcsengés (bármilyen szintű és súlyosságú)
 • Időnkénti vagy tartós fülcsengés (bármilyen szintű és súlyosságú)Időnkénti vagy tartós zúgás, susogás, sípolás, ropogás, lüktető vagy fütyülő hangok a fülben
 • Nagyon hangos, felismerhetetlen hangok a fülben
 • Mérsékelt vagy közepes halláscsökkenés
 • Meniére-féle betegség
 • Fájdalom vagy teltség érzete a fülben
 • Kínozzák a fülzúgás (tinnitus) tünetei?
 • Feszültséget, szorongást, remegést vagy fáradságot érez a fülzúgás miatt?
 • Sok pénzt költött már orvosságokra és kiegészítőkre, amelyek azonban nem hoztak eredményt?
 • Szeretne kigyógyulni a fülzúgásból, de a sok ellentmondásos információ miatt nem tudja, mi lenne az Ön számára a helyes eljárás?

Ha a fentiekben leírt tünetek bármelyike kínozza, biztos lehet benne, hogy segítek a tünetek és a szenvedés enyhítésében esetleg megszüntetésében, mégpedig a következő biztonságos és egyszerű holisztikus rendszerrel, lépésről lépésre.

Ha szeretné megtudni, hogyan gyógyítható az Ön tinnitusa állandóan... gyógyszerek nélkül, kockázatos operáció nélkül, a szokásos gyógymódok nélkül és mellékhatások nélkül, akkor az Ön számára ez lesz a legfontosabb levél, melyet valaha is olvasott!

Sikertörténet #1: Diana Piloni

"Kevesebb, mint 3 hét alatt a folyamatos fülcsengésem teljesen eltűnt. Most normális életet élek a szörnyű csengő hangok nélkül, melyek már az őrületbe kergettek!"

"Kedves Thomas, nem tudtam, mihez kezdjek a szüntelen fülcsengéssel, amelyet éveken át éreztem. Az orvosom tanácsára depresszió elleni gyógyszereket kezdtem szedni, melyek a fülcsengésemet elviselhetetlen szintűvé fokozták. Véletlenül találtam rá az Ön honlapjára, és csakhamar rájöttem, hogy a holisztikus módszer lépésről lépésre rendkívül hatásos. Kevesebb, mint három hét alatt a a folyamatos fülcsengésem teljesen eltűnt. Most normális életet élek a szörnyű csengő hangok nélkül, melyek már az őrületbe kergettek. Az Ön könyvét rögtön ajánlottam az Ausztráliában élő unokanővéremnek, aki szintén tinnitustól szenved. Mielőtt az Ön gyógymódját elvégeztem volna, minden ismert módszert kipróbáltam, de eredmény nélkül. Más gyógymódok még reményt sem adtak.

Az Isten áldja meg!"

-- Diana Piloni, (Indiana, USA)

Sikertörténet #2: Andrew D.

"A tinnitusom elmúlt. Néhány hét alatt eltűnt. Hallásom csaknem normálissá vált újra!"

"Kedves Thomas, amikor két évvel ezelőtt először diagnosztizáltak nálam tinnitust, letört és zavart voltam. Az audiológusom azt javasolta, törődjek bele, hogy a részleges halláskárosulás, mely a tinnitusszal együtt járt, nem múlik el. Nem tudtam ebbe belenyugodni. Miután elolvastam az Ön könyvének ajánlóját az online fórumon, nem volt vesztenivalóm, és megvettem az Ön figyelemreméltó könyvét. Őszintén mondhatom, hogy annyira segített rajtam, hogy elérzékenyülök, ahányszor beszélek róla. A tinnitusom elmúlt. Néhány hét alatt eltűnt. Hallásom csaknem normálissá vált újra. Köszönöm, hogy az őrangyalom voltál.

Isten áldjon meg!"

-- Andrew D. (USA)

Sikertörténet #3: Barbara Sheridan

"Az Ön kézikönyve és egyszerű instrukciói hatékonyan segítettek abban, hogy kigyógyuljak ebből a rettenetes betegségből"

"Drága Thomas, az Ön kézikönyve segített nekem, hogy leszámoljak a szörnyű tinnitusommal, ahogy ezt eddig semmilyen más módszerrel nem értem el. Bár munkát és kitartást igényel, eredményt hoz. Reális eredményt. Az Ön kézikönyve és egyszerű instrukciói hatékonyan segítettek abban, hogy kigyógyuljak ebből a rettenetes betegségből. Nem tudok elég hálás lenni az Ön segítségéért, Thomas. Valóban úgy hat, akár egy varázslat."

-- Barbara Sheridan (UK)

Sikertörténet #4: Ralf Bergman

"Még csak a felénél járunk az Ön programjának, és a lányom máris kijelentette, hogy a zúgás jelentősen csökkent."

"Kedves Thomas, az Ön Tinnitus csoda című könyve nagyon világos és tömör volt, és nagyon élveztem az olvasását. Különösen a holisztikus kezelési módszerek objektív prezentációja tetszett. Szeretném ajánlani a könyvet mindenkinek, aki a tinnitus szörnyű kínzó tüneteitől szenved, és azoknak is, akik a tinitussal sújtott emberekkel együtt élnek. A könyvet a lányomnak vettem meg, aki nagyon szomorú volt a nehézségei miatt, és állandóan a zajokra panaszkodott, melyek már az őrületbe kergették. Mielőtt megvettem volna a kézikönyvet, tanácstalanok voltunk, mert minden gyógymód, amelyet kipróbáltunk, beleértve a gyógynövényeket és az új szokásokat, eredménytelen maradt vagy nagyon minimális eredményt mutatott. A lányom nem volt hajlandó műtétre menni, és örülök, hogy ilyen önfejű volt. Még csak a felénél járunk az Ön programjának, és a lányom máris kijelentette, hogy a zúgás jelentősen csökkent. Nagyon optimisták vagyunk, és hálásak vagyunk Önnek a kézikönyv elkészítéséért és az Ön útmutatásáért, mellyel megszabadulhatunk a szörnyű betegségtől."

Isten áldja meg!"

-- Ralf Bergman (Sweden)

Sikertörténet #5: Richard Owers

"Most, 5 hét után ez olyan, mint a csoda. A tinnitusom teljesen eltűnt az életemből"

"Drága Thomas, már csaknem feladtam, hogy enyhülést keressek a rettenetes fülcsengésre, mikor rátaláltam az oldalára. Azelőtt sok gyógyszert szedtem, és rendszeresen jártam a pszichiáterhez is, de nem találtam megoldást a kínzó problémára. A hangok mindig rosszabbak lettek, különösen a reggeliek. Miután elkezdtem az Ön programját, rögtön észleltem a különbséget. Most, 5 hét után ez olyan, mint a csoda. A tinnitusom teljesen eltűnt az életemből... Szívesen az orvosom arcába kiáltanám! Az Ön terve olyan egyszerű, de úgy működik, ahogy semmi más, és azóta már eltelt több, mint egy év. Ez egészen varázslatos... KÖSZÖNÖM ÖNNEK, hogy visszatért a lelki egészségem!"

-- Richard Owers (Melbourne, Australia)

Sikertörténet #6: Luc Yuschak

"Már több, mint 10 éve szenvedtem a tinnitustól. Végre képes lettem leküzdeni, és fokozatosan a minimumra csökkenteni a zúgást, szóval csoda."

"Kedves Thomas, az Ön programja a tinnitus legértékesebb gyógymódja, mellyel eddig találkoztam. Már több, mint 10 éve szenvedtem a tinnitustól. Végre képes lettem leküzdeni, és fokozatosan a minimumra csökkenteni a zúgást, szóval csoda. Az Ön világos és egyszerűen követhető útmutatása megfizethetetlen személyes tanácsaival együtt újra normálissá tette az életemet. Az Ön segédkönyvét a terapeutám javasolta, aki a Tinnitus Kanadai Szövetségének tagja és egyben a barátom, és nagyon örülök, hogy ezt tette. Most úgy vagyok képes dolgozni, aludni, létezni, mint más emberi lények. Kipihentnek érzem magam, tele vagyok energiával és optimizmussal. Hogy köszönjem meg Önnek? Nincsenek rá szavak, hogy hálámat kifejezzék.

KÖSZÖNÖM!"

-- Luc Yuschak (Toronto, Canada)

Sikertörténet #7: Julia Parsard

"Az Ön utasításainak követése lépésről lépésre szokatlan eredménnyel járt. Őszintén elmondhatom, hogy életem az Ön programjának kéthavi alkalmazása után visszatért a rendes mederbe."

"Kedves Thomas, egy éve közepes fülzúgásom volt, és szerettem volna minél többet megtudni a lényegéről, hogy megelőzzem ennek az éjszakai lidércnyomásnak a súlyosbodását (olvastam néhány szörnyű történetet olyan emberekről, akik a tinnitus miatt lettek öngyilkosok). Az interneten sok anyagot találtam, de csakhamar rájöttem, hogy megbízhatóbb és tárgyilagos információkra van szükségem. Ezért megvettem az Ön „Tinnitus csoda“ című könyvét, és rendkívül elégedett voltam vele. Bár az angol nyelv nem anyanyelvem, rájöttem, hogy nagyon jól olvasható és érthető. Az Ön utasításainak követése szokatlan eredménnyel járt. Őszintén elmondhatom, hogy életem az Ön programjának kéthavi alkalmazása után visszatért a rendes mederbe. A tinnitus eltűnt az életemből, és ezzel a lekötelezettje lettem. Isten áldja meg érte.

KÖSZÖNÖM!"

-- Julia Parsard (Leon, France)

Ez az úttörő jellegű rendszer azért egyedi, mert erőt ad Önnek a következőkre:

 • A tinnitus állandó jellegű gyógyítása. Tény, hogy a konvencionális gyógymódot – gyógyszer, új szokások vagy műtét – használó emberek 95 %-ánál a fülcsengés átmenetileg csökkenhet, de javarészt végül rosszabbá válik, mint az elején volt. Most megtanulhatja, hogyan tartozzon a sikeres ötszázalékos csoportba, akiknél a tinnitus végérvényesen eltűnt.

 • A tinnitus holisztikus gyógyítása. Tény tovább, hogy nem lehet a tinnitusból kigyógyulni úgy, hogy az azt kiváltó tényezők egyikét orvosoljuk. Ha próbált valamikor kigyógyulni a tinnitusból egyoldalú kezeléssel, mint például a gyógyszerek, gyógynövények, detoxikációs diéták, és ezek mind csődöt mondtak, ez azért volt, mert a betegségnek csupán egyik aspektusával vette fel a harcot. Ez a rendszer nemcsak megtanítja Önt az egyedüli útra a tinnitus kialakulásának megelőzésére, hanem a tinnitusból való tartós kigyógyulás egyetlen módszere is – holisztikus úton.

 • A tinnitus gyógyítása gyógyszerek és hagyományos gyógymódok nélkül. A gyógyszerek és a tinnitus kockázatos operatív eltávolítása időnként részlegesen működnek, vagy részlegesen és időszakosan (a tinnitus típusától és súlyosságától függően), de a mellékhatások kellemetlenek. Az enyhe fülcsengésben szenvedő emberek, akik megtanulták a tinnitust belülről és gyógyszerek vagy más hagyományos módszerek nélkül kezelni, az egyedüli olyan emberek, akik tartósan tinnitusmentesen tartják szervezetüket. Ezeket a titkokat most megtanulhatja egy táplálék-specialistától, aki maga is tinnitusban szenvedett.

 • Ez a fülzúgás (tinnitus) gyógyítása biztonságos, hatásos és tiszta módszerrel, valamint a kaotikus és ellentmondásos tanácsok lezárása egyszer s mindenkorra. Ha a sok információ és a rossz tanácsok miatt frusztráltnak és zavartnak érzi magát, akkor Önnek a Tinnitus csoda (TM) AZ A RENDSZER, mely végre mindenre magyarázatot ad. A könyvet elolvasva azt mondja majd: „MOST MÁR TUDOM!“ Helyére került a fülzúgás nevű puzzle minden darabja. Végre megértette a fülzúgás mögött rejlő igazságot, az eredeti, valós okokat és minden egyebet, ami ahhoz kell, hogy életét megszabadítsa a fülzúgástól, s jobban érezze magát, mint ahogy azelőtt.

Hosszú, frusztráló harcom a tinnitusszal

29 éves voltam és zajlott az életem. A napjaim intenzíven teltek. Felelős munkafeladataim voltak, otthon segítettem gyerekeknek a házi feladatukat megcsinálni, hajtottam magam egyik tevékenységből a másikba, időt kellett találnom a partneremre is, és minden olyan ügyre, amely általában gyötör egy modern családot. A stressz jelen volt az életemben, de még mindig az ellenőrzésem alatt állt. Sajnos, ez hamarosan megváltozott.

Egyik este munka után elmentem a barátaimmal egy helyi étterembe, egy kis örömöt és pihenést lelni. Hangos zongora mellett ülve, körülbelül három órát töltöttem el a zajos étteremben, és az est hangjai még órákon át visszaidéződtek a fejemben, amikor is megfájdult a fejem.

Másnap meglepődtem, hogy a gyenge csengés még mindig megmaradt a fülemben. Nem gondoltam rá túl sokat, mert foglalkoznom kellett a munkabeli feladataimmal. Úgy éreztem, hogy az életem nem kívánt irányba indult el.

Néhány nap múlva az enyhe csengés nagyon zavaró lett, és néha követte hangosabb kongás is. Eredetileg minél tovább megmaradt a kellemetlen zaj, annál jobban ingerelte az idegeimet. A fejem majdnem felrobbant. Teljesen mindegy volt, mit próbáltam ki, nem tudtam azt a nyilalló zajt kiűzni a fülemből - éjjel nappal ott volt, és elkezdtem megfizetni az árát.

A kezelőorvosomnál nem jártam jó eredménnyel. Azt gondolta, hogy ez egy stressz okozta migrén lehet. Próbálkoztam többet pihenni, ami valamennyire segített is, de még mindig nem tudtam megszabadulni a folyamatos fülcsengéstől.

Néhány hét és néhány orvos felkeresése után felmerült a kezelőorvosomban az a gyanú, hogy valami tényleg nincs rendben velem, és az esetleges komoly okok kizárása érdekében elindított egy tesztsorozatot. Miután alávetettem magam valaminek, ami úgy nézett ki, mint egy végtelen teszt körhintája, diagnózisra jutott: tinnitus.

„Oké”, gondoltam, „most már rendbe tudjuk hozni”. Ez nem tartott soká, mert amikor az orvos elmagyarázta, hogy erre nincs kezelés, még a helyzet enyhítésére sem, a megkönnyebbülésem pánikra váltott át. Meg kellene tanulnom élni vele, hasonlóan, ahogy megtanulta ezt a több ezer ember, aki ebben a betegségben szenved a Földön.

„Egy állandó zajjal a fejemben élni!”, gondoltam, „Az Isten szerelmére, hogyan lehetséges ez?”

A sokkoló igazság a hagyományos gyógymódról és a fölösleges műtétekről!

Néhány hónap múlva elmentem az orvoshoz, aki szintén pszichiáter, és leírtam neki az elviselhetetlen helyzetemet. Az orvos ajánlott nekem néhány vényre kapható gyógyszert, nyugtatót az izmok ellazítására és antidepresszánsokat.

Azt kell mondanom, hogy mindez nem segített.

Segítséget keresve, utaztam egyik az orvostól a másikhoz – semmilyen segítséget nem kaptam! A zaj fokozódott - voltak napok, amikor elérte a 70-80 decibelt, és nekem segítségre volt szükségem!

Az életem már nem az enyém volt. Nem voltam képes dolgozni, a tízszer magasabb zaj a fülemben akadályozott a feladataim ellátásában. A családom is idegesített, nem tudták megérteni, hogy minden apró zaj létrehozásával rontják az amúgy is rossz helyzetemet. Romlott az egészségem, nem tudtam se rendesen enni, se aludni, és egyre nagyobb depresszióba estem. Mindez már a tűréshatáromhoz közelített, és én tudtam, hogy valaminek történnie kell, mégpedig gyorsan, vagy elveszítem az eszem. Eljött a cselekedés ideje!

Kivettem egy pár hét szabadságot, felkerestem néhány orvost, és panaszkodtam a tüskés, pulzáló hangokra és egyéb tünetekre, amelyeket tapasztaltam. De úgy tűnt, hogy az egyetlen megoldás a műtét – ezt az egyetlen választ kaptam. Hihetetlen, gondoltam, és később rájöttem, hogy a legtöbb esetben a műtét eléggé felesleges és gyakran visszafordíthatatlan eredményekhez vezet.

Mélyen belül éreztem, hogy léteznie kell valamilyen más, egészségesebb lehetőségnek.

14 év tanulás, kutatás, kísérlet, tévedés és kísérletezés

Abbahagytam a felírt, valamint az izomlazításra szolgáló gyógyszerek szedését. Elhatároztam, hogy az orvosok ajánlatai ellenére megtalálom a természetes megoldást a bajomra.

Elkezdtem foglalkozni az egészséghez és a táplálkozáshoz kapcsolódó holisztikus szemlélettel. Meg akartam keresni minden ismeretet a tinnitus gyógyításáról és az ellene való védekezésről. Teljesen nekiestem, és elkezdtem tanulni, méghozzá keményen. Megvettem minden könyvet a fülről, az idegbetegségekről, az orrmelléküreg gyulladásról, a hangterápiáról, a keleti gyógyászatról, az étrendről és a táplálkozásról, vittem mindent, ami a kezembe akadt.

Órákat töltöttem a könyvtárban, szótól szóig faltam a halláscsökkenéssel és a táplálkozással foglalkozó könyvek és folyóiratok cölöpjeit. Szó szerint több száz könyvet olvastam el. Saját könyvtáram elérte a tiszteletreméltó 537 táplálkozásról és egészségről szóló könyvet, és szinte kívülről fújtam őket.

De nem csupán olvasással foglalkoztam. Számtalanszor beszélgettem más tinnitusban szenvedő emberekkel, és vég nélkül gyűjtöttem a bölcs tudást minden orvostól, gyógynövény szakembertől, homeopatától és természetgyógyásztól - azoktól, akik hajlandók voltak felajánlani nekem az idejüket, a szakértelmük és a tudásuk egy részét, és így segíteni nekem keresni a megbízható tinnitusom megoldását.

Mindent kipróbáltam

A könyvekből és a beszélgetésekből eredő ismeretek, az egy dolog, de nem ugyanaz, mint a tapasztalatból eredő ismeretek. Nem elégedtem meg csupán a tudományos tényekkel, képekkel és elméletekkel.

Kipróbáltam egyéb vényköteles gyógyszereket (szorongás ellen valókat, antidepresszánsokat), izomlazító gyógyszereket, vitaminokat, gyógynövényeket és a keleti orvostudományt, és minden nap reménykedtem a változásban. Vettem több fehér zajfelvételt, és alávetettem magam sok zajterápiának, de nem értem el ezzel eredményt.

Kipróbáltam minden tudományosan ismert, tinnitus elleni gyógyszert, és a természetgyógyászok által ajánlott szereket azzal a meggyőződéssel, vággyal és reménnyel, hogy változást érek el. Őszintén reméltem, hogy végleg megszüntetem a tinnitust és visszatérek az életbe.

Éveken át kísérleteztem mindenféle orvossággal és kezelési teszttel - mindennel, ami csak elképzelhető. Kipróbáltam: a növényi kezelést, a cellatáplálást, az oxigénterápiát, a tonikot, az addiktív terápiát, a méregtelenítést, a vitaminterápiát, a hidroterápiát, az aromaterápiát, a makrobiotikus táplálkozást, a reflexológiát, a kínai orvoslást, a vegetarianizmust, a Wai diétát, a mágneses terápiát, a gluténmentes diétát, a vérdiétát, a pszichoterápiát, a pszichiátriát és még miegymást.

Az alváshiány, stressz és szorongás okozta, hogy a tinnitusom komoly hallucinációkhoz vezetett

Bár éreztem egy kis megkönnyebbülést, mindig csak átmeneti volt, és a csengés mindig visszatért, hogy bosszút álljon, mert néha rosszabb volt, mint a kezelés előtt. Nem tudtam aludni. Folyamatosan stresszes, szorongásos és depressziós voltam.

Az extrém alváshiánynak, valamint a megtapasztalt mérhetetlen szorongásnak és stressznek megfizettem az árát, és elkezdtem hallucinálni. Napközben járás vagy a vezetés közben vakító fényt láttam, és a szélsőséges érzelmi állapot, amelyben éltem, egyéb furcsa élményekhez is vezetett. Az állapotom akkor vált sokkal veszélyesebbé és rettenetesebbé, mint valaha, amikor egy orvostól távozva nekimentem a közlekedési táblának.

A tinnitusom hirtelen sokkal többet jelentett, mint csupán egy kínzó fülzúgást. Igazi, komoly veszélyt kezdett jelenteni az életemben.

Négyórás tinnitus-műtéten estem át

Kitéve ennek a helyzetnek, ahol már nem volt más választásom, a szélsőséges körülményeknek, amelyek között találtam magam, és a lehetséges következményeknek, a betegségemtől való megszabadulás érdekében beleegyeztem a műtétbe, abban a reményben, hogy most már az utolsó intézkedésről van szó. Egy kicsit féltem ettől a gondolattól, de miután az orvos felidézett sikeres beavatkozásokat és dicsérte azok visszaesés elleni hatékonyságát, úgy döntöttem, hogy kés alá fekszem.

A műtét négy órán át tartott, és amikor felébredtem, hatalmas megkönnyebbülést éreztem. Néhány nappal azután, hogy elengedtek a kórházból, úgy tűnt, hogy a beavatkozás sikeres volt. A csengés szintje csökkent, és úgy látszott, hogy végre van remény a javulásra. Elkezdtem jobban aludni, és a barátaim szerint újra olyan nyugodt lettem, mint amilyennek ismertek és szerettek ezelőtt.

De a reményeim hamarosan szertefoszlottak! Nem egész egy hónap után szokatlan fájdalmat és nyomást kezdtem érezni, és a csengés visszatért a fülembe. Ezúttal a zaj még hangosabb volt, mint azelőtt. Úgy éreztem, hogy a dobhártyám valóban szétreped. A legrosszabb félelmeim váltak valóra. Azonnal felhívtam az orvost és kiabáltam, hogy a tinnitusom visszatért és én még rosszabbul érzem magam. Már tudtam, mit akart mondani: hogy több hónapot vesz igénybe, míg jelentkeznek az eredmények, és hogy eleinte néha súlyosabb az beteg állapota, míg végül megkönnyebbülést észlel (amit erről nemrég olvastam: a műtét utáni ismételt tinnitus visszatérés), de az én esetemben a tinnitus nélküli életbe való visszatérésről szó sem lehetett.

Minden erőmmel próbáltam meggyőzni az orvost, hogy ilyen hangos zaj nem jelenthet visszatérést, és hogy a sebészek valószínűleg kudarcot vallottak. De az érveim annyit értek, mint a falra hányt borsó.

Még mindig komoly tinnitusban szenvedtem!

Lassan és fájdalmasan eltelt három hónap, és a negyedik hónapban, amikor az állapotom rosszabb volt, mint valaha, felkerestem az orvost. Ő nagyon formálisan és udvariasan kimentette magát, hogy sajnálja, hogy a műtét nem sikerült, és hogy nem tud segíteni.

Teljesen kétségbeesve, vettem még több könyvet a tinnitus alternatív kezeléséről és meglepődtem, hogy a könyvek zöme, ha nem az összes, olyan javaslatokat kínál, mint a vitaminok fogyasztását részleges diéta folyamán, és különleges gyógynövény készítményeket. Ezek a módszerek nem működnek! Tudom, mert kipróbáltam mindent, és még mindig súlyos tinnitusban szenvedtem!

Most, 14 fájdalmas év és ezer óra szorgalmas munka után végre megoldást nyert a tinnitus kirakósjáték...

Nem tartozok azokhoz, akik feladják, és azonnal úgy döntöttem: most már elég volt. Ha nem tudott segíteni tucatnyi orvos, egyedül kell segíteni magamon. Lehet, hogy a frusztráció, vagy talán egyfajta önvédelem hajtott engem előre azon cél felé, hogy magam tanuljam meg kezelni a tinnitusomat, de elhatároztam, hogy megtalálom a helyes gyógymódot saját magam és mások számára is - és képzelje el - véghezvittem!

Természetesen, ez hónapokig tartó olvasást, tanulást és kísérletezést vett igénybe, de a végén megtaláltam a különböző kezelések megfelelő kombinációját, amely onnantól kezdve kiküszöbölte a zajt a fülemből. Rendbe tettem az életem, és ezt Ön is megteheti!

Több mint 12 évnyi kemény munka és alapos, mindennapi kutatás, néhány „Heuréka!” élmény, hosszú vizsgálatok, kísérletek és tévedések, számos interjú és saját szakállamra végzett kísérletezés időszakát követően alkalmaztam ezeket az eredményeket a tinnitus elmulasztásának feltárása céljából. Az összes igazságból és bizonyítékból, a rossz véleményekből és a hazugságokból végre sikerült összeraknom a tinnitus puzzle-t. Kellett hozzá még egy év, hogy képes legyek kisimítani és pontosabban meghatározni a felfedezéseimet, és végül kipróbáltam mindezt magamon, nagy reménnyel és szenvedéllyel, és a legnagyobb csodálatomra - néhány hétnyi alkalmazása után működött...

A tinnitusom teljesen eltűnt!

Néhány évig tartott, míg kutatásommal eljutottam oda, ahol most vagyok. Ahhoz, hogy pontosan tudjam, mi az, ami működik, és mi az, ami nem. Igen, kétségbeesett próbálkozások és tévedések után, megszámlálhatatlanul sok kezelés, csalódás és agónia után egy egyszerű holisztikus rendszer megnyitotta a kaput egy új, fényesebb, tinnitustól mentes élethez. Izgalmas volt látni magamat, ahogy a fülzúgásom és kísérőjelenségei (mint pl. a halláskárosodás) teljesen eltűntek. Évek szenvedése után teljesen megszabadultam a tinnitusnak nevezett csapástól!

Meglepő – minden újabb férfi és nő, aki ezt a módszert alkalmazta, UGYANAZT az eredményt érte el

Tesztelni kezdtem rendszeremet a körülöttem lévő más betegeken is, és ugyanazokra a hihetetlen és korszakalkotó eredményekre jutottam. Átlagosan 7 hét alatt a kísérletben részt vevő 27 férfiból és nőből 27 szabadult meg teljesen a tinnitustól.

Ami még meglepőbb, hogy a rendszer működött a tinnitus minden típusánál és minden súlyossági fokozatánál, a férfiak és nők minden korcsoportjánál.

Mindenki, aki ezt a módszert használta, a következő hozadékot jegyezte fel:

 • Az olyan tünetek, mint a csengés, zúgás, sípolás nagyon hamar ellenőrzés alá kerültek (a zajok frekvenciája és hangereje jelentősen csökkent), és később teljesen eltűntek, és már nem ismétlődtek meg
 • A feszültség, szorongás, remegés, kimerültség tinnitusból fakadó érzete néhány napon belül eltűnt
 • A tinnitus minden egyéb szimptómája, melyet tapasztaltak, pl. az enyhe vagy közepes halláskárosodás, fülfájás, szédülés vagy nyomás érzése a fülben teljesen megszűnt
 • A személyes kapcsolatok és a munkateljesítmény jelentősen megjavultak
 • Boldogabbnak, nyugodtabbnak érezték magukat, és tele voltak energiával
 • Az egészség más területein is jelentős javulást tapasztaltak
 • Fiatalabbnak érezték magukat, és azt állították, fiatalabbnak is néznek ki, és életerősek

Így hát újabb időt szenteltem a kezelés rendszerének teljes összehangolására és elsimítására, hogy bebiztosítsam a tartós eredményt. A legjobb hír, hogy... most az Ön számára is hozzáférhető, hogy kipróbálhassa Ön is!

Sikertörténet #8: Susan Clements

"Tiszta sokk volt, mikor 12 év kellemetlen fülzúgása után teljesen szabaddá váltam a tinnitustól. Az orvosom tisztára ki volt akadva... Ráadásul úgy érzem tele vagyok élettel és energiával. A többi egészségi problémám, amellyel küszködtem, szintén eltűnt."

"Kedves Thomas, mielőtt megvettem volna az Ön könyvét, talán hét könyvet olvastam el a tinnitusról, de az Ön kézikönyve volt az egyetlen, melyet hasznosnak tartok. Elég súlyos tinnitusszal küszködöm, melyet időszakos fejfájás kísér és a bal fül enyhe halláskárosodása. Eleinte nem volt könnyű követni az Ön tanácsait, de az eredmények olyan gyorsan megjelentek, hogy nagy motivációt merítettem belőlük a Tinnitus csoda program teljes befejezéséhez, és tiszta sokk volt, mikor 12 év kellemetlen fülzúgása után teljesen szabaddá váltam a tinnitustól. Az orvosom tisztára ki volt akadva... Ráadásul úgy érzem, tele vagyok élettel és energiával. A többi egészségi problémám, amellyel küszködtem, szintén eltűnt.

ĎKöszönöm a segítséget... "

-- Susan Clements (Montana, USA)

Sikertörténet #9: Clare Duhamel

"Valóban minden könyvet elolvastam már, ami egyáltalán megjelent a tinnitusról, de az egyetlen rendkívüli alternatív gyógymódot, mely segített abban, hogy megszabaduljak a kínzó fülcsengéstől és más fura zajoktól a fülemben, az Ön könyvében találtam."

"Kedves Thomas, mielőtt kipróbáltam volna az Ön programját, valóban minden könyvet elolvastam már, ami egyáltalán megjelent a tinnitusról, de az egyetlen rendkívüli alternatív gyógymódot, mely segített abban, hogy megszabaduljak a kínzó fülcsengéstől és más fura zajoktól a fülemben, az Ön könyvében találtam. Néhány rövid hét alatt, míg ajánlásait betartottam, hihetetlen eredményeket éltem át, amikor az évek óta tartó fülcsengésem először abbamaradt. Ajánlom az Ön segédkönyvét mindenkinek, aki a tinnitus ijesztő tüneteiben szenved.

Még egyszer köszönöm!"

-- Clare Duhamel (South Africa)

Volt néhány nagyszerű felfedezésem is

Az első dolog, amit felfedeztem, az volt, hogy csaknem mindenkit félrevezetnek a gyógyszerek és gyógyszergyártó cégek. A gyógyszeripar tele van csaló marketing-uzsorásokkal, akik az Ön kétségbeesésén gazdagodnak meg. A második dolog, amit felfedeztem, az, hogy szinte mindenki nagyon helytelen és káros gyógymódot használ. Az igazság az, hogy a módszerek, melyeket Ön valószínűleg használ a tinnitus kezelésére, hosszú távon komolyan károsíthatják az egészségét.

Kezeli a tinnitust vagy SÚLYOSBÍTJA?

Ha ugyanolyan komoly hibákat követ el, mint a tinnitusban szenvedők többsége, ideiglenesen javíthat rajta, de hosszú távon a tinnitus és az egészsége romolhat.

Nehéz utat jártam be, és rájöttem, hogy a tinnitusra nem léteznek mágikus tabletták vagy univerzális termékek. A szorongás elleni gyógyszerek, a kockázatos műtétek, a speciális diéták, az izomlazítók, vitaminok és gyógynövény-kiegészítők hathatnak ideiglenesen a tinnitus tüneteire, de ha a valós okot elhanyagoljuk, a fülcsengés nem múlik el, esetleg (elég gyakran) súlyosbodik.

Ráadásul sok férfi és nő egész sor újabb egészségügyi komplikációnak néz elébe a gyógyszerszedés és operáció után, mivel a konvencionális kezelés csődöt mond a tinnitus eredeti kiváltó okának meghatározásában.

Nem oldhatja meg a mély belső problémát gyógyszerek használatával és sebészi beavatkozással, melyek célja a tünetek kezelése – nem csaphatja be a saját testét –, dolgoznia kell a saját belső rendszerével, nem pedig ellene, mégpedig az eredeti kiváltó ok megtalálásával és eltávolításával!

FIGYELMEZTETÉS: Ha a tinnitust nem gyógyítják, NAGYON VESZÉLYES lehet

Ha Ön tinnitusban szenved, lehetséges, hogy azt más szokványos okok mellett, mint a fülideg sérülése vagy a sinusitis, komolyabb fülfertőzés okozza.

Ráadásul a tinnitust néhány esetben közvetlenül egy duzzanat vagy agydaganat okozza (acoustic tumor). A helyes diagnózis megállapításának kudarca (könyvemben minden lehetséges diagnózist feltüntettem) és a fertőzés vagy agyi problémák késői gyógykezelése hosszú távú, komoly egészségügyi következményekkel járhat. Amint látják, a tinnitus nem olyan jelenség, melyet figyelmen kívül kell hagyniuk, vagy megpróbálniuk „ezzel együtt élni“.

A tinnitus-műtét nem mindig hatásos, és súlyosbíthatja a tinnitust, vagy visszafordíthatatlan halláskárosodást okozhat.

A fülzúgás műtéti kezelése a hallószervben levő nyolcadik agyideg eltávolítását jelenti. Nincs azonban garancia a kellemetlenség enyhülésére, valójában a módszert már több sebész is bírálta.

Ha a tinnitusnak nyilvánvalóan strukturális oka van, amely csak műtéti úton állítható helyre, meg lehet fontolni a sebészeti beavatkozást. Az okok, amikor egyedül csak az operációról lehet dönteni, a következők: ha Önnél daganatot, oszklerózist vagy fisztulát diagnosztizáltak.

Sőt mi több, a fülzúgás műtéti kezelése destruktív módszer, melynek eredményessége mindössze 40%, és visszafordíthatatlan halláskárosodás lehet a következménye.

Az egyedüli módszer, amellyel a tinnitus végérvényesen gyógyítható, a belső út az Ön tüneteinek helyes diagnózisával és annak meghallgatásával, amit Önnek a szervezete próbál elmondani, dolgozzon rajta és szabadítsa meg magát!

A fülzúgás állandósult állapot, melynek többféle fizikai, érzelmi és környezeti tényező lehet az elindítója. De kiválthatják egyéni okok is. Ezért a fülzúgás nem gyógyítható a keringés javításával, izomlazítók alkalmazásával, maszkoló susogással vagy az ideg kivágásával a hallószervben. Egyetlen módja, hogy végérvényesen kigyógyítsuk a fülzúgásból, ha helyes diagnózist készítünk az Ön egyéni körülményeiről, és boncolgatni kezdjük az alapvető valós okokat és körülményeket, amelyek kiváltották a fülzúgását, mindezt a teljes multidimenzionális holisztikus programot követve.

Ez az egyetlen útja annak, hogy teljesen megszabaduljon a fülzúgástól, vagy megelőzze azt, és hogy visszanyerhesse az egészségét.


Amikor ezt végre megértettem, azzal együtt, hogy a tinnitusnál mire megy ki a játék a gyógyszeriparnak, eldöntöttem, hogy cselekednem kell. Mindezt leírtam, és arra kezdtem ösztönözni a további betegeket, hogy használják az új rendszert, melyet kifejlesztettem. Ez a gyógykezelés, mely tinnitusban szenvedők ezreinek segített az egész világon abban, hogy fülcsengésük teljesen megszűnjön, és minden kísérőjelenség eltűnjön, most először elérhető az Ön számára is egy egyszerű, tömör, 250 oldalas elektronikus könyv formájában:

Bemutatjuk...

Tinnitus Miracle (TM) - Tinnitus Cure Book

"Tinnitus csoda (TM)"

Az egyedüli holisztikus rendszer a világon, mely megtanítja Önt arra, hogyan gyógyítsa gyorsan és végérvényesen a tinnitust,
NAGYON GYORSAN megszünteti fülcsengését, visszaadja teste egyensúlyát, és megszabadítja Önt a tinnitustól!

"Tinnitus csoda (TM) " 250 oldalas, letölthető elektronikus könyv, mely számos lényeges információt tartalmaz a tinnitus természetes gyógyításának valamennyi vonatkozásáról és fázisáról, tartalmazza az egyedüli hatásos gyógymódot, a „lépésről lépésre“ metódust, mellyel bemutatja Önnek a tinnitus gyógyításának holisztikus rendszerét, melyet több, mint 14 évi kutatás után fedeztem fel. Ez a program tartalmazza valamennyi információt, melyre szüksége van a tinnitus tartós eltávolításához, mégpedig néhány hét alatt, gyógyszerek használata, műtéti beavatkozás és mellékhatások nélkül.

Tinnitus csoda (TM) teljesen különleges és különbözik a tinnitus bármilyen más információforrásától és megoldásától, mert...

 • A Tinnitus csoda (TM) az Ön egyedi tüneteihez alkalmazkodik
  Minden ember teljesen más. A tinnitusnak nincs két teljesen egyforma kiváltó oka. Ezért a Tinnitus csoda (TM) rendszer tartalmazza az útmutatást, hogyan idomíthatja hozzá a stratégiákat és módszereket a saját egyedi helyzetéhez. Lépésről lépésre fogja Önt tanítani, hogyan legyen önmaga „tudósa“, és hogyan állapítsa meg szervezete, életvitele és környezete érzékeny tényezőit, melyek figyelmet igényelnek.
 • A Tinnitus csoda (TM) interaktív
  A program pontosan megmutatja, hogyan győzheti le a fülzúgást azáltal, hogy a programot betartja. Amint követni kezdi a program módszereit, hamarosan változásokat vesz észre. A Tinnitus csoda (TM) program segítségével szinte azonnal pozitív eredményeket vesz észre, amint elkezdi követni a technikát. Minél inkább halad előre, annál jobban érzi majd magát, és csökken a fülzúgás intenzitása.
 • A Tinnitus csoda (TM) tartós megoldás
  A gyógyszeres kezelés, például a lorazepam vagy klonazepam, amitriptyline vagy nortriptyline, elsősorban a tinnitusra való érzelmi visszhangot változtatja meg. A helyi anesztetikus gyógyszerek, mint az atorvastatin (lipitor), az elfedő és lézeres kezelések nem gyógyítják magát a tinnitust. Az ilyen kezelések többsége természetellenes, káros összetevőket tartalmaz, melyek a tinnitus tüneteire irányulnak, és legjobb esetben is csak rövid távon hatnak. A műtéten átesett betegek többsége nem volt képes megszabadulni a tinnitustól. Ne higgyen azoknak a honlapoknak, melyek a tinnitus gyors gyógyítását kínálják. Nem léteznek mágikus tabletták vagy univerzális termékek. A megoldás, melyet én kínálok most, intelligens, és tudományos alapokon nyugszik; a tinnitust ellenőrzés alá vonja, és korlátozza a zajokat a fülben néhány hét alatt (a súlyossági foktól függően). Programom arra is megtanítja Önt, hogy akadályozza meg a tinnitus visszatérését.
 • A Tinnitus csoda (TM) természetes és biztonságos megoldás
  A Tinnitus csoda (TM) 100%-os természetes, biztonságos és hatásos gyógymódot kínál, mely tartósan eltávolítja a tinnitus EREDETI kiváltó okát. A Tinnitus csoda (TM) nem hagyatkozik a durva gyógyszeres terápiára, melynek mellékhatásai és káros szintetikus összetevői vannak. A kockázatos és felesleges műtéttel szemben, melyet gyakran javasolnak az orvosok, a Tinnitus csoda (TM) megszünteti a tinnitust, és meggátolja annak visszatérését, természetes és biztonságos módon, 8 héten belül.
 • A Tinnitus csoda (TM) praktikus, igénytelen és egyszerű rendszer
  A tinnitus gyógyításának számos programja túlságosan igényes, bonyolult és időnként egészen irreális. A Tinnitus csoda (TM) rendszer nagyon praktikus. Egyszerűen beilleszthető az Ön jelenlegi életvitelébe. Önnek nem kell túlságosan eltérnie saját irányától az instrukciók követése közben, sem indokolatlanul egyetértenie megalázó és abszurd életmódokkal vagy programokkal.
 • A Tinnitus csoda (TM) egy könnyen érthető és logikusan összeállított rendszer
  Ne aggódjon, hogy alaposan kellene ismernie az emberi anatómiát vagy az orvosi szakkifejezéseket. A Tinnitus csoda (TM) című könyvet úgy írtam meg, hogy érthető legyen a laikusok számára is. Egyszerű nyelvet használ, logikus és szervezett formája van, mely könnyen követhető.
 • A Tinnitus csoda (TM) rendszert folyamatosan aktualizáljuk
  A folyamatos kutatásból, tesztelésből és kísérletekből minden nap új dolgokat tanulok. A férfiaktól és nőktől, akikkel konzultálok, sok új ötletet kaptam, hogyan lehetne a Tinnitus csoda (TM) fejleszthető. Ezért folyamatosan dolgozom a program javításán. Ezek a fejlesztések, függetlenül attól, mennyire igényesek, eddigi ügyfeleim számára teljesen INGYEN érhetőek el!
 • A Tinnitus csoda (TM) exkluzív One-On-One konzultációt kínál
  A Tinnitus csoda (TM) rendszer a tinnitus EGYETLEN olyan gyógymódja, mely INGYEN professzionális magánkonzultációt kínál e-mailben, valamint a 14 év letesztelt klinikai tapasztalattal rendelkező táplálkozás-szakértő és orvostudományi kutató támogatását. Engedje meg, hogy megkérdezzem, a tinnitus hány egyéb kezelési programja kínálja még Önnek a professzionális, személyes és közvetlen segítség, garancia és támogatás ilyen típusát?

Itt egy kis részlet abból, amit Ön megtanulhat, ha ma letölti a Tinnitus csoda (TM) című könyvet:

 • Tinnitus csoda (TM) bevált 5-lépcsős multi-dimenzionális rendszer, mely férfiak és nők ezreinek segített eltüntetni a fülcsengést, néha már pár nap alatt is, és segített megszüntetni a tinnitus valamennyi típusát 8 hét leforgása alatt.

 • Fedezzen fel MINDENT, amit a tinnitusról tudnia kell, PONTOSAN azt, mi okozza a zörejt a fejében (nézze meg alaposabban a tinnitusról szóló utolsó két kutatást, az eredmény sokkoló lehet az Ön számára).

 • A nyolc legjobb „anti-tinnitusos“ élelmiszer

 • A tíz legrosszabb élelmiszer, amelyet nem kellene fogyasztania, ha tinnitusban szenved

 • A sokkoló igazság a konvencionális kezelésekről, a fülidegek műtéteiről és az orvosi csapdákról, és hogyan lehet végleg kigyógyulni egy természetes módszer alkalmazásával.

 • TITOK #1: Fedezze fel a legfontosabb elemet, melynek megszüntetése valóban eltávolítja a tinnitus összes eseteinek 85%-át (és sajnos szinte minden tinnitusban szenvedő ezzel találkozik).

 • A leghatékonyabb homeopatikus növény (mely gyorsan megváltoztathatja a tinnitus legtöbb feltételét), melynél a tinnitus és a gyógyszeripar abban reménykedik, hogy sohasem találnak rá!

 • Egy titkos, 100%-ig természetes vitamin-kiegészítő, melyet naponta kellene szednie, és biztosítottan jelentős hatása lesz a tinnitusra, néha már pár napon belül!

 • A tinnitus minden átlagos kezelésének nagy bűne, ha a tinnitus gyógyítása helyett gyengíti az Ön szervezetének természetes védekező képességét, ami nagyon kockázatos az Ön egészségére nézve, és hosszú távon súlyosbítja a tinnitust (és a betegek több, mint 92%-a ezt teszi!)

 • TITOK #4: Fedezze fel a kapcsolatot a tinnitus és egy specifikus gyógyszer között, és jöjjön rá, hogy óvakodnia kell tőle főleg most, hogy megakadályozza állapota romlását és az esetleges egészségügyi komplikációk létrejöttét

 • TITOK #7: A tinnitus és az Emóciós agy: Fedezze fel a sokkoló tényeket a „fantomérzékelésről“ – ez mind az Ön fejében van? A válasz talán meglepi Önt.

 • Egyszerű teszt (kérdőív), melyet otthon is elvégezhet, hogy tudja a tinnitus pontos súlyossági fokát (A választ 15 percen belül megtudja)

 • Milyen közös személyiségjegyei vannak a tinnitusban szenvedőknek? Ismerje meg a meglepő tényeket arról, hogy miben hasonlít egymáshoz valamennyi tinnitusban szenvedő beteg, és hogy mire támaszkodhat, amikor elkezdi a tinnitustól való szabadulás útját járni

 • Fontos változások a mindennapi életstílusban, melyek jelentősen csökkenthetik a fülzúgást, néha már pár napon belül is

 • TITOK #11: Fedezze fel, hogyan diagnosztizálhatja nagy pontossággal a tinnitust a multi-dimenzionális hozzáállással, mely segít az egyéb kockázatos lehetőségek kizárásában is

 • Az Ön válasza a következő tudományosan alátámasztott kérdőívre gyorsan meghatározza, milyen a SPADE (Stressz, nik, szorongás, Depresszió) szintje, ezek hogyan befolyásolják a tinnitust, és PONTOSAN mit kell tennie, hogy ezeket a tüneteket végérvényesen eltüntesse az életéből

 • Néhány tinnitus elleni kiegészítő, mely jó, ha van, és melyről szinte SENKI nem tud... 14 év tanulmány által kifejlesztve

 • Végül teljeskörű és őszinte választ kap arra, MIÉRT szenved tinnitusban, mik a fejében lévő zúgás KRITIKUS fő okai, és hogyan BIZTOSÍTHATJA ezek tartós megállítását!

 • A csodálatos kapcsolat a testi aktivitás és tinnitus között, miért, mikor, hol és hogyan kezdheti „letornázni“ a tinnitustól a szabad életig vezető útját!

 • A légzés két stratégiája, mely jelentősen segíti az Ön szervezetét abban, hogy beindítsa öngyógyítását, és harcoljon a tinnitus ellen.

 • Miért nem gyógyítja meg a tinnitust semmilyen speciális diéta, sebész vagy detoxikációs program

 • TITOK #18: FIGYELMEZTETÉS! A háztartás mindennapos kellékei is súlyosbíthatják a tinnitust. Ha ezektől nem szabadul meg, sosem szabadul meg a tinnitustól

 • Egy elmés módszer az akaraterő és a mentális képességek felhasználására, hogy Ön eltávolítsa a tinnitust okozó legfőbb tényezők egyikét. Ez a technika önmagában képes jelentősen csökkenteni a zajokat a fülben

 • TITOK #27: Ez a technika volt a szavazatok alapján a „legjobb“, mivel megszünteti a tinnitus kialakulásának legfőbb okát, és MEGAKADÁLYOZZA annak ismétlődését

 • Miért nem fogja soha megtudni szinte egyetlen orvostól sem a teljes igazságot a gyógyszerekről, kockázatos műtétekről (ha el is akarná Önnek mondani, van egy oka, amiért ezt NEM TEHETI)

 • Az Ön immunrendszere optimalizálásának fontossága. Fedezze fel, hogyan érezheti magát egészségesebbnek és mindörökre védettnek a tinnitus ellen, a szervezet természetes védekező képességének javításával

 • Miért támogatja nagy mértékben az Ön saját védekező mechanizmusát és öntisztító képességét három gyógynövény „szinte mágikus“ kombinációja (nélkülözhetetlen a tinnitus eltávolításához)

 • Hogyan védekezzen a tinnitus, fülfertőzés, allergia visszatérése ellen, és hogyan függnek ezek össze egymással. Hogyan számoljon le a tinnitus kiváltó okával, jó állapotban tartva belső szerveit, és hogyan biztosítsa be ezen kellemetlenségek állandó távoltartását

 • Miért FIGYELMEZTETŐ jele a tinnitus annak, hogy valami nincs rendben az Ön egészségével, és miért figyelmeztető jele gyakran sokkal súlyosabb betegségeknek is, hogyan szűrje le ebből a tanulságot, és hogyan kezdjen vele valamit

 • Egyszerű, olcsó és mindig hatékony módszer, mely lehetővé teszi az Ön szervezete számára, hogy megerősödjön és védje magát, és így elősegíti a tinnitus gyors és hatékony gyógyítását.

 • A legvitatottabb módszer a felhasználás legnagyobb lehetőségeivel – a hipnoterápia és ennek hatása a tinnitus tüneteire (ez az egyszerű lépés önmagában is betegek ezreinél tett csodát gyorsabban, mint gondolták volna, hogy lehetséges; szintén nagyon szükséges a tinnitus visszatérésének megelőzésére)

 • Az IGAZSÁG a homeopatikus gyógyszerekről és a jógáról, mint a tinnitus kezeléséről. Képes a jóga önmagában, a homeopatikus gyógyszerek EGYEDI kombinációjával feleletet adni az Ön kínzó fülcsengésére?

 • Az ALAPVETŐ kapcsolat az alváshiány, stressz, szorongás és a tinnitus között, és pontosan mit kellene tennie ezek szigorú ellenőrzésére, vagy teljes eltávolítására az Ön életéből

 • A zavaró összefüggés a szervezet egyensúlyának megbomlása és a tinnitus között, és mit tehet Ön, hogy minél hamarabb visszaállítsa szervezete egyensúlyát

 • És még sokkal-sokkal több ...

Higgyék el … ez csupán a jéghegy csúcsa! A Tinnitus csoda (TM) sokkal több egy elektronikus könyvnél – ez egy teljes holisztikus rendszer a tinnitustól való garantált megszabaduláshoz –, lehetséges, hogy a tinnitus legteljesebb gyógymódja, melyet mostanáig kifejlesztettek.

Mit tehet Önért a Tinnitus csoda (TM) rendszer

A Tinnitus csoda (TM) rendszer megnevezi a belső problémákat, melyek a tinnitust okozzák, és tartósan helyreállítja azokat. Valamennyi tényező eltávolításával, melyek hozzájárulnak a tinnitushoz, vagy annak kiváltói, és a holisztikus multi-dimenzionális módszer használatával biztosított a tinnitus belső körülményeinek eltávolítása. Így kiélvezheti tinnitustól való tartós szabadulást, és végre alkalmasnak, erősnek érezheti magát...

 • Megszabadul a fülcsengéstől, zúgástól és sípolástól – tartósan és biztonságosan, a gyógyszerek mellékhatása és a műtétek kockázata nélkül.

 • Azonnal korlátozódik a tinnitushoz kapcsolódó valamennyi tünet, mint például: szédülés, fülfájás, nyomás érzése a fülben, tinnitust kísérő fejfájás

 • Néhány nap alatt megszűnik a feszültség, szorongás, remegés és kimerültség, melyet a tinnitus okozott

 • Boldognak, nyugodtnak és kipihentebbnek érzi magát

 • Jobban érzi magát, egészségesebb, fiatalabbnak és energikusnak látszik

 • Élvezi a mentális tisztaság, lelkesedés és vitalitás javulását

Függetlenül attól, mi az oka, milyen a tinnitus fajtája vagy súlyossága, MÁR MOST elkezdheti használni ezt a hatásos rendszert, hogy azonnali könnyebbséghez jusson, és tartósan megszabaduljon a tinnitustól!

A Tinnitus csoda (TM) rendszer működőképes tekintet nélkül arra, hogy mi okozza a zajokat a fülben, és függetlenül az Ön korától is. Az elvek, melyeket a Tinnitus csoda (TM) című könyv hangsúlyoz, és melyek szükségesek a tinnitusnak gyógyításához, lényegében azonosak; ezeket az elveket letesztelték, és remek eredményt nyújtanak a kortól és életstílustól függetlenül.

A Tinnitus csoda (TM) annyira bevált, hogy működni fog Önnél is, mert tartalmazza a tanácsokat, hogyan igazítsa Ön az alapelveket a saját egyéni helyzetéhez. Emberek ezrei próbálták ki és tesztelték le ezeket az elveket szerte a világon.

Bármilyenek a tinnitus tünetei, ha végül úgy dönt, hogy leállítja a gyógymódokat, melyek eddig hátráltatták Önt, és alkalmazni kezdi a Tinnitus csoda (TM) című könyvben leírt technikát, az Ön választása lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a tinnitustól. Lesz hozzá ereje, hogy ez valóra váljon.

A Tinnitus csoda rendszer hatását klinikailag tesztelték a tinnitusszal együtt járó betegségek összes fajtájára

A Tinnitus csoda (TM) rendszer hatását klinikailag tesztelték ezekben az esetekben:

 • tonális tinnitus
 • pulzáló tinnitus
 • izomzati tinnitus
 • vaszkuláris tinnitus
 • a külső / közép- / belső fül tinnitusa
 • az idegpályák tinnitusa
 • zajok, mint pl. csengés, zúgás, sziszegés, sípolás
 • tinnitus Menier betegségtől
 • objektív vagy szubjektív tinnitus

Sikertörténet #10: Peter Kessler

"A könyvben leírt, működőképes módszer nagy mértékben javított az állapotomon..."

"Kedves Thomas, néhány hónapja kezdtem olvasni a könyvét, és elszántam magam a program elkezdésére, annak ellenére, hogy rendkívül szkeptikus voltam. Thomas, hogy köszönjem meg? Az Ön programja nélkülözhetetlen. Valóságos gyöngyszem. A könyvben leírt, működőképes módszernagy mértékben javított az állapotomon. Az Ön személyes története, ahogy a tinnitus ellen küzdött, szintén nagyon hatásos. Úgy érzem magam, mint aki újjászületett. Határozottan ajánlanám mindenkinek, aki tinnitusban szenved."

-- Peter Kessler (Munich, Germany)

Sikertörténet #11: Joanie Hench

"Két és fél hónap alatt eltűnt a szörnyű csengés és pulzálás, mely addig éjjel-nappal kínzott!"

"Thomas, az utóbbi 40 évben tinnitusban szenvedtem. Krónikus középfül-csengésben szenvedek, melyhez elviselhetetlenül gyakran pulzáló zajok kapcsolódnak. Ahogy előttem sokaknak, nekem is azt mondták: „nyugodj bele, és élj vele együtt“. Az interneten keresgélve számos weboldalt találtam a gyors javulásra, melyek egynapos kurzust kínáltak, de az Ön könyve kicsit kilógott a sorból, és egy olyan nő ajánlotta nekem, akivel különböző dolgokról beszélgettem internetes csevegőben... elhiheti nekem, hogy boldog voltam, amikor megtaláltam az Ön programját. 180 fokkal megfordult az életem. A programja nem volt könnyű, de azért megvalósítható. Két és fél hónap alatt eltűnt a szörnyű csengés és pulzálás, mely addig éjjel-nappal kínzott. Már elküldtem Önnek köszönőlevelemet, és a sikertörténetemet elküldtem néhány online fórumra. KÖSZÖNÖM ÖNNEK, hogy sokkal jobban érzem magam."

-- Joanie Hench(Finland)

Miért nem bízhat a gyógyszerekben, gyógyszercégekben és a jelenlegi információforrásaiban

A Feedback Research Services egészségügyi területen kutatást végző cég alapján az amerikaiak 2010-ben csaknem 1.2 milliárd dollárt költöttek a tinnitus szabadon vásárolható és hagyományos gyógyszereire, melyek a fülcsengés enyhítésére és a tinnitus által okozott kísérő tünetek enyhítésére szolgálnak.

A tinnitus gyógyítására szolgáló ipar évente milliárd dolláros forgalmat ér el. Az USA-ban legalább száz különböző gyártó létezik, termékek ezreit gyártják, melyeket nagyjából 36 millió tinnitusban szenvedő amerikai használ fel!

A milliárdos részesedésű gyógyszervállalatok bármit képesek mondani Önnek, csak hogy termékeiket megvegye. Akár a szemébe is hazudnak!

A műtétekhez kapcsolódó esetleges komplikációk lehetősége, a felírt gyógyszerek mellékhatásaival együtt, hatalmas nyereséggé változik át.

Több, mint 14 éven át vizsgáltam ezeket az ígéretes termékeket és kísérleteket végeztem velük, csak azért, hogy megtaláljam a tinnitustól való tartós szabadulás titkát, úgy, ahogy ezt Ön teszi most, tehát tudom, milyen érzés, mikor kihasználják az embert, és a nehezen megkeresett pénzét újabb fölösleges gyógyszerekre és táplálék-kiegészítőkre dobja ki, csak azért, hogy sose legyen vége. Mielőtt megtaláltam volna azt, ami valóban működik, többezer dollárt költöttem el, és ugyanolyan frusztrált és kiábrándult voltam, mint Ön.

Az emberek többsége által használt tinnitus-gyógymód NEM MŰKÖDIK! A tinnitust hagyományos módszerekkel kezelő összes férfi és nő 92%-a rosszabbul végzi, mint ahogy kezdte!

A nagyobb orvosi tanulmányok bebizonyították, hogy amíg nem tüntetik el a sinusitist, stresszt, szorongásból adódó betegségeket, és nem kezelik a fülidegeket, a tinnitust nem lehet megállítani. Sok páciens, aki műtéten esett át, még mindig tinnitusban szenved, függetlenül attól, hogy mennyire volt sikeres az operáció.

Az igazság a következő: a hagyományos módszerek többsége, beleértve a gyógyszerek, izomlazítók, vitaminok és sebészeti beavatkozások összes típusát, nem működik és kevésbé hatásos, mint előtte bármikor, és hosszú távon rontja a tinnitust és az Ön egészségét! Miért?

Mert ha nem kezelik ki, és nem távolítják el az összes belső tényezőt, mely felelős a tinnitusért, a belső fülideg folytatja a csengést, sípolást és pulzáló zajokat.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy a tinnitust a saját módszerével próbálja gyógyítani, kísérletek és tévedések útján. Válassza most a tinnitustól való megszabadulást, és kövesse a kipróbált rendszert lépésről lépésre!

Miért járná a kísérletek és tévedések útját, ha elolvashatja a Tinnitus csoda (TM) című könyvet, és követheti lépésről lépésre a tinnitustól való megszabaduláshoz a könyv praktikus módszerét, melynek kialakítására 14 évre volt szükség? A könyvben lévő „beavatott titkok“ alkalmazásával sikerhez vezető útját évekkel rövidítheti le! Azt már nem is említem, hogy megkíméli magát a hagyományos gyógymódok mellékhatásaitól és kockázataitól, és többezer dollárt spórol meg ezen a folyamaton. A Tinnitus csoda (TM) rendszerben kihangsúlyozott módszerek olyan metódusok, melyeket az emberek saját magukon próbálva SOSEM fedeztek fel.

A pszichológusok szerint a bevált és valószínűleg leggyorsabb módja bármilyen cél elérésének az, ha használjuk olyan valakinek a „modelljét“, aki már elérte azt, amit akarunk. Ezzel a rendszerrel Önnek gyakorlati lehetősége nyílik nem egy ember, hanem ezrek követésére, akik, ahogy Ön is, tinnitusban szenvedtek, követték a Tinnitus csoda (TM) rendszerének módszereit, és most már teljesen szabadok.

Önnek tinnitusmentes életet kellett volna élnie, erre van joga születésétől fogva! Ki nehezíti ezt? Válassza most a tinnitustól való megszabadulást, és kövesse ezt a rendszert!

Egy fontos indok, amiért ki kellene próbálnia a Tinnitus csoda rendszert még ma:

Az elmúlt 7 évben a Tinnitus csoda programot több, mint 163 országból származó 217 000 ember alkalmazta sikeresen! Az Önök visszajelzéseit folyamatosan kiértékeltük a program fejlesztése érdekében egészen a jelenlegi verzióig, mely hatásosabb, mint eddig bármikor.

Ennek bemutatására megkértem műszaki szaktanácsadómat, hogy készítse el az USA térképét, melyet a postai irányítószámok alapján generáltunk... NÉZZE MEG! Csak az USA-beli települések vannak rajta feltüntetve, mert szoftverünk nem tette lehetővé a nemzetközi ügyfelek ábrázolását.

Ahogy láthatja, a térkép a Tinnitus csoda program olvasóit mutatja, csak az USA területéről. Máig összességében több, mint 217 000 olvasóm van 163 országból. És ez nem minden, a Tinnitus csoda programom a fitnesz programok területén egyike a mindenkori, legkisebb mértékben visszaigényelt programoknak. Az olvasók 98.2%-a elégedett a Tinnitus csoda programmal, és csupán 1.8 %-a küldte vissza a könyvet. Ezek az elégedettségi statisztikák bizonyítják, hogy ha Ön felhasználja a könyvben feltüntetett módszert, MEGKAPJA az eredményt ... teljesen egyszerűen!

Kézen fogom Önt, és megtanítom a bevált stratégiákra és titkokra, melyek az elmúlt 7 évben lehetővé tették számomra, hogy tartósan megszabaduljak a tinnitustól!

Ezek nem elméletek, melyeket valami tudományos kókler írt le, akinek soha életében nem szenvedett tinnitusban. A rendszert magam is használtam, és még mindig követem. Azt cselekszem, amit prédikálok.

Átéltem mindezt a fájdalmat és kínlódást, stresszt, csalódást és frusztrációt.

Ön orvosságot szed, csillapítószereket és rengeteg kiegészítőt, ám mindez eredménytelen. Némely esetekben még súlyosbítja is a tinnitust. Próbálgatja az izomlazító gyógyszereket és depresszió elleni gyógyszereket, de ezekből semmi sem gyógyítja az Ön tüneteit. Legjobb esetben ideiglenesen elhalasztotta velük a műtétet.

Nem kell rosszul éreznie magát – Ön nincs egyedül. Átmentem ezen én is. Lassan és fájdalmasan tanultam. Elkövettem minden hibát, megvettem az összes rossz terméket, és rossz embereknek hittem.

Nem akarom, hogy Önnel is ez történjen. Azt akarom, hogy ismerje meg az igazságot a tinnitusról, és tartósan ki tudjon belőle gyógyulni. Ön megérdemli ezt. Ez az oka annak, hogy megírtam ezt a programot. Elektronikus könyvemben felfedem mindazt a titkot, melyet felfedeztem, és belehelyeztem egy egyedi, egyszerűen megvalósítható gyógymódba, mely hamar enyhülést hoz a fülzúgás tekintetében, és beindítja a tinnitus korlátozását az Ön állapotának helyes diagnózisa szerint, és rámutat az eredeti kiváltó okra.

Az én informatív könyvem kézen fogja Önt, és egyszerű szavakkal bemutatja mindazt, amit a tinnitus tartós eltávolítására most azonnal meg kellene tennie. Éveken át teszteltem és tökéletesítettem a kulcsfontosságú részeket, hogy olyan egyszerű programot hozzak létre, amilyet csak lehet, hogy minden férfi és nő alkalmazni tudja azt, és ráadásul rendkívül hatásos legyen a tinnitus valamennyi típusának kezelésében a lehető legrövidebb időn belül.

Sikertörténet #12: Matthew Hall

"Elindítottam az Ön programját, és az eredmények teljesen elkápráztattak. A csengés olyan alacsony szintűvé vált, hogy teljesen elviselhető."

"Szia Thomas, a tinitus veteránja vagyok (több, mint 30 éve szenvedek benne – húszéves koromtól), szinte már meg is szoktam, és néhány, káros szokásról szóló sikertelen ülés és pszichológiai vizsgálat után elfogadtam az orvos tanácsát. Valóban úgy gondoltam, már nincs más, amivel az életminőségemen javíthatnék, és véget vethetnék az enyhe, de állandó fülcsengésnek, míg néhány éve a zaj elviselhetetlenné nem vált (talán egy fájdalmas esemény miatt, melyen épp keresztülmentem). Olyan megvilágosodottnak és boldognak éreztem magam, mikor megtaláltam az Ön könyvét. Olyan volt, mint egy friss fuvallat. Miután e-mailben konzultáltam Önnel, elkezdtem követni a programját, és az eredmények teljesen elkápráztattak. A csengés olyan alacsony szintűvé vált, hogy teljesen elviselhető. A tinnitusnak nevezett alagút végén valóban ott a fény. Köszönöm, hogy megmutatta az utat. A könyv figyelemreméltó, szívesen ajánlanám mindenkinek.

Köszönöm, "

-- Matthew Hall (Cambridge, UK)

Sikertörténet #13: Lesa Bradford

"5 nap alatt jelentősen csökkent a hangerő és a zajok és pulzálás frekvenciája is, ezért tudom, hogy valami működik!"

"Kedves Thomas, az Ön kézikönyvének elolvasása után, és a terve követése után végre megértettem, mi történik a fejemben, és mit kell tennem a baj csökkentésére, vagy legalább ellenőrzés alá vonására. Az orvosom tanácsa ellenére, hogy meg kell tanulnom ezzel együtt élni, az Ön kezelése után a zúgás szép csendben semmivé vált!!!! 5 nap alatt jelentősen csökkent a hangerő és a zajok és pulzálás frekvenciája is, ezért tudom, hogy valami működik! Amikor ezeket a sorokat írom, már nem szenvedek a tinnitustól, sem más hasonlótól. Olyan, mintha sosem lett volna semmi zúgás a fülemben. Ajánlanám mindenkinek, hogy mutassa meg ezt a kézikönyvet az orvosának, és vegye a sorsát a saját kezébe. Őszintén megmondhatom, hogy ha ez a program segített rajtam, mindenkin segít. Isten kísérje az Ön lépteit.

Köszönöm, hogy ilyen jó lélek vagy"

-- Lesa Bradford (New York, USA)

RENDELJE MEG A KÖNYVET MA, és
a következő 5 bónuszt kapja
LEGALÁBB € 246 értékben INGYEN!

BÓNUSZ #1 - A relaxáció teljes kalauza
Tinnitus Miracle (TM) - Tinnitus counseling

Beteg már az állandó stressztől és a tempótól, mely bénítja az elmét? A „Stresszcsökkentő és relaxációs kézikönyv“ éppen az, amire szüksége van a stressztől való szabaduláshoz, teljes önkontrollhoz és pihenéshez. Egyszer s mindenkorra! Irányítani a stresszt, és felismerni, hogyan kapcsolódjon ki, teljesen nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megszabaduljon a tinnitustól, és boldogabb, egészségesebb életet élhessen. A stressz a hektikus, ma már általános életmód normális velejárója.

Megtanulni a stressz kezelését és megtalálni a relaxáció módját nagyon komoly dolog.
Ára: € 28, Önnek INGYEN

BÓNUSZ #2 - Jóga és meditáció kezdőknek
Tinnitus Miracle (TM) - Tinnitus counseling

Fedezze fel a meditáció és jóga alapjait, annak az árnak a töredékéért, amelyet egy tanfolyamon való részvételért fizetne. És ami még jobb, jógázzon, ahol csak akar!

Ez az értékes elektronikus könyv a jóga és meditáció különböző stílusaira tanítja meg Önt anélkül, hogy tanfolyamra kellene járnia egy tornaterembe vagy wellness-központba, elvezeti Önt lépésről lépésre saját jógaprogramja elindításához.

Mit tanul meg ebből a könyvből?

 • A jóga különböző stílusait
 • A jóga alapvető pozícióit
 • Hogyan maximalizálhatja a „segítő“ terét
 • Meditációk az egészségért és kényelemért
 • Szabadulás a feszültség okozta fejfájástól a jóga segítségével
 • Menstruációs görcsök enyhítése a jóga segítségével
 • Hogyan végezzen erősítő jógát az asztalon
 • És még sok minden!

Ára: € 22, Önnek INGYEN

BÓNUSZ #3 - Az alapos alvás titkai
Tinnitus Miracle (TM) - Tinnitus counseling

„Az alapos alvás titkai“ felfegyverzik Önt mindennel, amit tudnia kell az alvás áldásos és káros hatásairól, beleértve azt is, hogyan ismeri fel, hogy az alváshiány túllépte a kritikus határt. Az altatók használata nem mindig a legjobb módja a védelemnek. A normális, természetes alvás sokkal egészségesebb, és „Az alapos alvás titkai“ megmagyarázza, hogyan határozza meg, mire van a szervezetének szüksége, hogy olyan alváshoz jusson, amilyet igényel.

Ára: € 27, Önnek INGYEN

BÓNUSZ #4 - Ingyenes aktualizációk élete végéig
tinnitus updates

Ez a program messze a leghatékonyabb és tesztelt módszer a tinnitus tartós eltávolítására. Mégis hiszek a folyamatos tökéletesítésében. Hogy a program még jobb legyen, folytatni fogom a kutatást, tesztelést és a tökéletesítését annak, amit megtanultam.

Valójában a közeljövőben ezt a programot már csak úgy fogom kínálni, mint egy tagsági csomag részét, mely tartalmaz néhány exkluzív pótdíjas hírt és speciális aktualizációt, jelentősen magasabb áron. Rendelje meg most, és és garantáljuk, hogy élete végéig minden jövőbeli hírt INGYEN kap meg! Ez az elektronikus könyvek egyik tiszteletre méltó előnye. Ha megjelenik egy nyomtatott könyv új kiadása, Önnek el kell mennie a könyvesboltba vagy az internetes üzletbe, és a könyvet újra meg kell vásárolnia! Az elektronikus könyvekkel ez másképp működik. Ha a könyvnek új, aktualizált kiadása jelenik meg, Ön INGYEN kapja azt meg! Nagyon egyszerű – megkeresem Önt e-mailben privát ügyfeleim listáján keresztül, és elküldöm Önnek az utasításokat a közvetlen letöltéshez, tehát a tinnitus elleni újabb felfedezések utolsó verziója mindig a birtokában lesz.

Ára: € 21, Önnek INGYEN

SZUPER BÓNUSZ - One-On-One konzultációk Thomas Colemannal 3 hónapig INGYEN (már csak néhány szabad hely maradt!)
Tinnitus Miracle (TM) - Tinnitus counseling
Igen, a táplálkozás-specialista, orvostudományt élethosszig kutató szakember konzultációi, tanácsadása és irányítása csak e-mail-távolságra van Öntől. Ha bármikor összezavarodna, problémáira vonatkozó kérdéseire egyéni választ kap. Szeretnék hallani Önről. Csak küldjön egy e-mailt. Ígérem, hogy 24 órán belül választ kap.

Ára € 148, Önnek INGYEN

Ez a segítség lényegében megfizethetetlen. Mindig érezni fogja, hogy van valaki Ön mellett... tehát sosem marad egyedül a tinnitus leküzdésekor. Ezzel a szabad és korlátlan támogatással lényegében biztos lehet abban, hogy … mindig jó úton halad, mindig biztatást kap, és… képes lesz hatékonyabban befejezni a programot, és hamarabb ér el jó eredményt.
Megértheti, hogy az ügyfeleimnek kínált ajánlat exkluzív jellege miatt, és mivel olyan ember vagyok, aki betartja a szavát, a levelek száma, melyekre naponta válaszolni tudok, korlátozott (már most is naponta 100-nál több van belőlük). Függetlenül attól, mennyire elkötelezettnek érzem magam, hogy más tinnitusban szenvedőknek segítsek, ez a megfizethetetlen személyes irányítás csak meghatározott számú ember számára érhető el (már csupán néhány szabad hely maradt).

Tehát mennyi a költség? Mibe kerül a teljesen megváltoztatott élet rendszere?

A Tinnitus csoda (TM) rendszer messze a legkidolgozottabb és leghatékonyabb rendszer, amelyet találhat. Ez az EGYETLEN holisztikus navigáció lépésről lépésre a tinnitustól való tartós szabaduláshoz.

És van az Ön számára néhány jó hírem is! Mivel az elektronikus könyvnek nincsenek nyomtatási költségei, ezt az elektronikus könyvet olcsóbban kaphatja meg, mint amennyibe a kinyomtatott segédanyag kerülne – és azonnal megkapja (anélkül, hogy a csigatempójú postára várna!) Az Ön befektetése ebbe az életet megváltoztató könyvbe csupán €43 (12900 HUF)!

Ön megkapja a a Tinnitus csoda (TM) című könyvet, 3 értékes ajándékkönyvet, aktualizációkat élete végéig és az ingyenes egyéni konzultációkat Thomas Colemannal – mindez csupán €43. (Már csak néhány szabad hely maradt a konzultációkra, és gyorsan fogy!)

Igen, szinte INGYEN van, akárhogy is nézi!

Ne várjon egy percig sem, rendelje meg ilyen alacsony áron! A Tinnitus csoda (TM) rendszer ára € 69 lesz, miután véget ér bevezető, akciós kínálatunk. A nem túl távoli jövőben ez a program már csak fizetett tagság részeként lesz elérhető, melynek ára legalább € 148 lesz.

Biztonságos az online megrendelés? Teljesen! Eladási szolgáltatónk a legális kereskedelem legjobb választása a termékek és szolgáltatások online eladásánál. Az online eladást precízen, megbízhatóan és biztonságosan kezeli, eddigi létezése alatt egyetlen incidense sem volt. Biztosított és jóváhagyott kereskedelmi folyamatukat sárga lakat jelöli a megrendelés alatt az oldal alsó vagy felső részén. Kódolt biztonsági technológiák felhasználásával biztosítják a megbízható és biztonságos tranzakciót, amelynél biztonságban érezheti magát.

Ha elküldi megrendelését a biztosított szerverre, átirányítják Önt a download oldalra, ahol letöltheti Tinnitus csoda (TM) című könyvét, és AZONNAL elkezdheti a programot. A könyv PDF formátumban van, mely bármely számítógépen használható (PC vagy MAC). Olvashatja egyenesen a monitorról, vagy a szükséges oldalt ki is nyomtathatja saját nyomtatóján.

Kattintson ide Download
CSAK €69 (A kínálat időben korlátozott – Most csak €43!)

Ez minden. Ha már letöltötte a könyvét, olvassa el az egész segédanyagot az elejétől a végéig. Aztán cselekedjen, és kezdje azonnal! Az instrukciók lépésről lépésre társalgási stílusban vannak leírva, egyszerű szóhasználattal, tehát már ma is elkezdheti!

Az eredmények megjönnek. A fülcsengés minden nap kevesebb lesz, és ha a szervezete gyorsan egyensúlyba jut, Ön is sokkal jobban fogja érezni magát. Végül a tinnitus és VALAMENNYI ezzel kapcsolatos tünete eltűnik, és Ön olyan jól fogja magát érezni, és olyan jól fog kinézni, hogy a barátai alig fognak Önre ráismerni. És ami a legjobb, tudni fogja, hogy a tinnitustól való szabadulás, amelyet elért, tartós eredmény, és tudni fogja, hogy ez egyedül az Ön érdeme.

Sikertörténet #14: Diego Gonzales

"Alig merem kimondani, hogy fülcsengésem nagyjából 90%-kal csökkent."

"Kedves Thomas, alig merem kimondani, hogy fülcsengésem nagyjából 90%-kal csökkent. Mielőtt belekezdtem volna ebbe a holisztikus tervbe, a zajok olyan hangosak voltak, hogy semmit sem tudtam csinálni, véletlenül sem tudtam az osztályban összpontosítani, vagy olvasni. A tinnitus egy komoly fülfertőzés után kezdődött, nagyjából két évvel ezelőtt, és mastoiditis betegségként mutatkozott meg. Bár az Ön programja nagyon jelentős, máig sem értem, hogyan hathatott olyan gyorsan. Csak csodálkoztam, hogy vajon álmodom-e az egészet. Számomra hatalmas a változás az induló repülőgép zajától a csak minimális tengerzúgásig. Régebben felkerestem néhány fül-orr-gégész rendelőt, és mindenhol azt állították, hogy nem létezik semmi, ami a fülcsengésemet megállítaná. Ön valóban segített rajtam. Tiszta szívemből köszönöm."

-- Diego Gonzales (Spain)

Kattintson ide Download
CSAK €69 (A kínálat időben korlátozott – Most csak €43!)

Így nézze a dolgot: az Ön befektetése ebbe a programba csak egy csepp a tengerben azzal összevetve, mennyit pazarol az értéktelen gyógyszerekre és drága műtétekre, nem is beszélve az Ön folytatódó kínlódásának költségeiről a hagyományos gyógymódnál.

Szerezze meg az állandó hozzáférést a nap 24 órájában a download oldalhoz.

Töltse le a Tinnitus csoda (TM) rendszert MOST

Ha megelégelte a pénz-visszaigénylést, reklamációkat és "gyors gyógymódokat", melyek a múltban nem váltak be, és készen áll arra, hogy a megfelelő módon cselekedjen, a tinnitusnak ez az a tisztességes és hatásos megoldása, melyet ezidáig keresett

Még mindig szenved az állandó fülzúgástól? Nyugtalanná és meggyötörtté teszi az állandó csengés és zúgás, susogás, sípolás, a kattogó, lüktető vagy fütyülő hang. Állandóan kínozza a szédülés, és romlik a hallása? Még mindig izgatottnak, idegesnek érzi magát, netán szorong a fülzúgás miatt? Még mindig szedi azokat a fülzúgás elleni gyógyszereket, amelyek – úgy tűnik – nem segítenek?

Képzelje el magát 4-6 hét múlva...Még mindig az állandó csengés, zúgás okozta kínzó állapottól és az ezt kísérő stressztől és ingerültségtől szenved.

VAGY … teljes, aktív, fülzúgástól mentes életet él, mindenféle zúgás, sípolás, susogás vagy csengés nélkül ... teljes mértékben élvezi a vitalitást, a minőségi alvást, a több energiát és jobb egészséget, az akadályoktól, fáradtságtól és a fülzúgás kimerítő tüneteitől mentes életet? Ön dönt...

Ha csak távolról is érdekli Önt az igazság a tinnitustól való teljes szabadulásról, akkor tartozik önmagának azzal, hogy legalább kipróbálja a Tinnitus csoda (TM) rendszert. Vegye figyelembe, hogy az emberek 95%-a szerte a világon még mindig keresi a mesebeli tablettát vagy gyors gyógymódot. De nem hiszem, hogy ezt elolvasta volna egészen idáig, ha Ön azok közé tartozna, akik követik a tömeget.

Ha Ön egyike azoknak a kivételes embereknek, akik elég motiváltak ahhoz, hogy kipróbálják a tinnitus problémájának hatékony és valós megoldását – egyike a szerencsés 5%-nak, akik felkészültek arra, hogy megtegyék a tinnitustól való végleges szabadulás érdekében azt, amit lehet, akkor csatlakozzon hozzánk, és rendelje meg a könyvet ma, mert a „csak gondolkodom rajta“ még soha senkinek nem hozott jobb egészséget.

Tisztelettel az Ön barátja és vezetője,

Thomas Coleman,
orvostudományi kutató, egészségügyi tanácsadó, táplálék-specialista
és a Tinnitus csoda (TM) rendszer szerzője

P.S. Ha érdeklődik a dolog iránt, vagy bármilyen kérdése van, melyre választ szeretne kapni, mielőtt megrendelné a könyvet, ne habozzon, és írjon nekem bármikor. A Tinnitus csoda (TM) már sikeresen működött tőbb mint 217000 férfiak és nőknél 163 országban, és sokaknak volt kérdésük, mielőtt belevágtak volna a programba. Kérem, ne kövesse el azt a hibát, hogy kiűzi a gondolataiból ezt a lehetőséget olyan kételyek miatt, hogy ez pénznyerés vagy csalás lehet. Ha fenntartásai vannak, kérem, tudassa velem. Nagyon fogok örülni, hogy beszélhetek Önnel, amikor megerősítésre van szüksége. Tudom, hogy rendszerem Önnél is működőképes lehet.

P.P.S. Ne feledje, ha a könyvet ma rendeli meg, bónuszként három újabb könyvet kap INGYEN, de ezt az árat sokáig nem garantálhatom Önnek. Ezért kérem, hogy cselekedjen most, hogy kihasználhassa ezt a rendkívüli lehetőséget. Ismétlem, ha néhány nap múlva visszatér, és a korlátozott érvényű kínálat már nem lesz itt, nem tehetek érte semmit – rendelje meg most, és spórol rajta!

P.P.P.S. Engedje meg, hogy még egy indokkal szolgáljak Önnek, amiért még ma meg kellene rendelnie ezt a tanfolyamot:

Valóban felfedi Ön előtt a titkokat a tinnitus minden fajtájának 8 héten belüli eltávolítására. Ezeket az információkat máshol nem kaphatja meg. Miért töltene órákat információk keresésével, melyeknek nem is kell megbízhatóknak lenniük, ha mindent, amit csak tudnia kell a tinnitusról – és valóban mindenre gondolok –, megtanulhat ebből a kényelmes és nem túl drága könyvből? Ne feledje, hogy személyes ingyenes tanácsadást is kap tőlem, hogy vezethessem Önt a gyógyulása folyamán.

Kattintson ide Download
CSAK €69 (A kínálat időben korlátozott – Most csak €43!)

MEGJEGYZÉS: A Tinnitus csoda (TM) letölthető elektronikus könyv. Semmilyen tárgyi terméket nem küldünk Önnek. Miután elküldte a megrendelést, megkapja számítógépére az AZONNALI hozzáférést az elektronikus könyv letöltéséhez (download) és valamennyi bónuszhoz. A könyv formátuma Adobe Acrobat PDF, mely olvasható Mac vagy PC által.